Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Garantia produselor vandute de GAMA MOB IMPEX

Garantia produselor vandute de GAMA MOB IMPEX

Garantia produselor vandute de GAMA MOB IMPEX

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre GAMA MOB IMPEX beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru toateprodusele vandute de pe www.mobilierul-tauu.ro vei primi certificat de garantie emis de SC GAMA MOB IMPEX SRL in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele.

 Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

 Produse resigilate

 Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie emis de GAMA MOB IMPEX in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

 Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand formularul de sesizari sau prin e-mail .