Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Magazinul online www.mobilierul-tau.ro este proprietatea SC GAMA MOB IMPEX SRL cu sediul in strada Centrul de Mobila Danielli Design: Bdul Ghencea 154 A, sector 6, Bucuresti ; Centrul de mobila Tamilia: Bdul Ghencea 79, sector 6, Bucuresti, avand codul unic de inregistrare RO 31575785.
1. Limitarea raspunderii SC GAMA MOB IMPEX SRL
1.1. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Societatea SC GAMA MOB IMPEX SRLisi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Continutul site-ului www.mobilierul-tau.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea SC GAMA MOB IMPEX SRL si a furnizorilor sai.
Folosirea fara acordul scris al SC GAMA MOB IMPEX SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
SC GAMA MOB IMPEX SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil.
S.C. GAMA MOB IMPEX SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.
Din acest motiv compania S.C. GAMA MOB IMPEX SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.
Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. GAMA MOB IMPEX SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
GAMA MOB IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
GAMA MOB IMPEX SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza.
Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www.mobilierul-tau.ro.
De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.
De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
SC GAMA MOB IMPEX SRL livreaza produsele in toata tara. SC GAMA MOB IMPEX SRL confirma comenzile innainte de onorarea lor prin contactarea clientului.
SC GAMA MOB IMPEX SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de SC GAMA MOB IMPEX SRL.
Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. SC GAMA MOB IMPEX SRL isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.
Dovada platii trebuie transmisa catre SC GAMA MOB IMPEX SRL prin fax la numarul 0726.368.355; 0737.491.108, sau pe e-mail la adresa gabibucur36@yahoo.com.
Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii.
Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie( transport, montaj, etc)
Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.


Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.mobilierul-tau.ro beneficieaza de garantie 24 luni.
Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificat de garantie .
 
1.2. SC GAMA MOB IMPEX SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 14 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).
2. Drepturi de autor(Copyright)
SC GAMA MOB IMPEX SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.mobilierul-tau.ro, respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site.
Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.
3. Garantiile produselor
3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.mobilierul-tau.ro beneficiaza de garantie 24 luni.

3.2.Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.
4. Termeni de confidentialitate
4.1. Accesarea site-ului www.mobilierul-tau.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC GAMA MOB IMPEX SRL .
Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii.
Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.
4.2. Site-ul www.mobilierul-tau.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.
4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si datata la adresa de e-mail: gabibucur36@yahoo.com
5. Pretul si disponibilitatea produselor
5.1. Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
5.2. Pentru anumite produse SC GAMA MOB IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans.
In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.
6. Livrarea produselor
6.1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.
6.2. Produsele livrate de SC GAMA MOB IMPEX SRL sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)
7. Denuntarea unilaterala a contractului
7.1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate integral de catre consumator conform O.U.G.34/2014.
Termenul de 30 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.
7.2. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
8. Returnarea produselor
8.1. Consumatorul poate returna produsele in termen de 30 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.
8.2. Dreptul de retur in termen de 30 zile este reglementat de OUG34 /2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Conditii de retur:
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalaj corespunzator cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura,  sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.
8.3. Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 30 zile de la receptia produselor, sunt suportate INTEGRAL de catre consumator conform O.U.G.34/2014
8.4. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Daca aveti probleme sau nu sunteti nemultumit de produsele achizitionate va rugam sa ne contacteti in cel mai scurt timp la adresa de e-mail: gabibucur36@yahoo.com

 

 

Ai dreptul de a verifica daca ai primit exact ce ai comandat!

 

La SC GAMA MOB IMPEX SRL platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” acopera toate produsele comercializate si livrate de SC GAMA MOB IMPEX SRL si este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe www.mobilierul-tau.ro

 

Cum functioneaza serviciul?

 

In momentul receptionarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

 

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

 

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare ┼či prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta curierului.

 

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

 

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

 

Cine achita transportul?

 

In cazul returului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare” taxele de transport sunt acoperite de catre vanzator.